Polish faruri Giroc

Polish faruri Giroc


Majoritatea mașinilor din ziua de astăzi au farurile fabricate din plastic. Uzura în timp și expunerea la diferite condiții climatice mătuiesc farurile, afectând astfel vizibilitatea în timpul nopții și desigur aspectul lor. Prin polish vom îndepărta urmele de uzură în proporție de 80/90%

polish faruri giroc

Recondiționare faruri Giroc

Farurile mătuite nu vor mai lumina puternic ca înainte, deplasarea cu mașina pe timpul nopții se poate transformă într-un chin și cel mai important aspect este că datorită vizibilității reduse riscați să ajungeți să fiți implicat într-un accident rutier. Pentru că punem preț pe siguranță și pentru că folosim cele mai eficiente produse 3M reușim să redăm farurilor transparența și claritatea de alta dată. Contactează-ne 0730 405 068 pentru o programare.

polish faruri giroc

recondiționare faruri Giroc

De ce ai nevoie de polish faruri?


Suprafața opacă (mătuită) a farurilor vă pune în pericol siguranța deoarece au o intensitate luminoasă scăzută și de cele mai multe ori dispersia luminii deranjează ceilalți participanți la trafic. De ce să vă cumpărați alte faruri și să cheltuiți o sumă mare de bani atunci când ele pot fi recondiționate? Acum, în atelierul nostru din Giroc vă putem ajuta cu un polish faruri pe care-l realizăm în doar 60 de minute. Farurile dumneavoastră vor lumina ca noi!

Atelierul nostru se afla în Giroc, județul Timiș, însa ne putem deplasa pentru a oferi servicii de polish faruri Timișoara sau polish faruri Chișoda.

Polish auto Giroc