Polish auto Giroc

Polish auto Giroc


Prin polish eliminăm zgârieturile de pe lac, refacem vopseaua mătuită sau fadă și îi redăm mașinii tale strălucirea de altă dată.

polish auto

Polish auto

Oferim servicii de polish auto de înaltă calitate, utilizând produse de la 3M, cu tarife minime. Avem, de asemenea, opțiunea de a opta pentru polishare segmentată, pe anumite părți ale autovehiculului. Contactează-ne 0730 405 068 pentru o programare.

Polish auto Giroc

polish auto Timișoara

Protecție Ceramică


Cu ajutorul protecției ceramice creștem strălucirea lacului auto și rzistența acestuia la: zgârieturi, dejecții păsări, sevă pomi, decolorare, praf, murdărie, ploi și substanțe acide.

De ce ai nevoie de polish auto?


În timp autoturismul este supus la diferiți factori de mediu precum praful, nisip, pietriș, atacurile acide sau condiții meteorologice variabile care pot deteriora aspectul caroseriei. Pe lângă acești factori externi sunt și zgârieturile. Acestea pot apărea în diverse situații și sunt inevitabile chiar și pentru cei mai precauți șoferi, de-a lungul timpului. Pentru a menține aspectul proaspăt al vopselei caroseriei, chiar și după ani de folosire a autovehiculului, utilizarea unui polish auto de calitate este cea mai potrivită alegere.

Tehnica de polish auto implică eliminarea unui strat subțire din lacul ce învelește caroseria, până se ajunge la un strat fără defecte și cu o strălucire optimă. Pentru această procedură se utilizează o pastă sau o soluție specială de polish, care se aplică pe zonele ce necesită corectarea zgârieturilor. Este important de menționat că această tehnică nu se limitează doar la caroserie; poate fi aplicată și pe faruri sau parbriz pentru a elimina zgârieturile apărute pe aceste componente exterioare ale autovehiculului.

Atelierul nostru se afla în Giroc, județul Timiș, însa ne putem deplasa pentru a oferi servicii de polish auto Timișoara sau polish auto Chișoda.

Polish auto Giroc